Verlies ik mijn profiel als ik mijn abonnement wijzig?
Als je abonnement verloopt of je het opzegt, blijven al je profielgegevens (zoals showreels, foto's, voice reels, links, tekst, enzovoort) bewaard in het systeem.
Het wijzigen van je abonnement heeft geen invloed op de inhoud van je profiel zelf, alleen op wat anderen aan de voorkant te zien krijgen.
En als ik mijn profiel verwijder? #
Als je je profiel verwijdert, worden alle profielgegevens en bestanden uit het systeem verwijderd en kunnen niet worden hersteld.
Vragen over deze pagina?
Als iets hier onduidelijk of verouderd is, laat het ons weten via onze contactpagina.
enCAST.pro