Când ești blocat în afara profilului tău

De ce sunt blocat? #

Uneori contul tău este temporar blocat din cauza prea multor încercări eșuate de autentificare.

Acest lucru se întâmplă atunci când numele de utilizator sau parola sunt introduse greșit de mai multe ori consecutiv de la conexiunea ta la internet.

Cât timp voi fi blocat? #

Vei fi blocat timp de 24 de ore de la ultima încercare eșuată.

După 24 de ore, poți încerca din nou să te autentifici.

Ce ar trebui să fac? #

Opțiunea 1: Așteaptă 24 de ore

Cel mai simplu este să aștepți. După 24 de ore, poți încerca din nou să te autentifici.

Opțiunea 2: Încearcă dintr-o altă locație

Blocarea este legată de conexiunea ta la internet. Poți încerca să te autentifici de pe:

De ce se întâmplă asta? #

Această funcție de securitate îți protejează contul împotriva hackerilor care ar putea încerca să îți ghicească parola.

Îi împiedică să testeze mii de parole diferite pentru a pătrunde în contul tău.

Sfaturi pentru a evita blocarea #

Folosește adresa de e-mail corectă

Asigură-te că folosești adresa de e-mail cu care te-ai înregistrat.

Verifică parola

Folosește „Ține-mă minte"

Când te autentifici cu succes, bifează căsuța Ține-mă minte. Astfel vei rămâne autentificat.

Mai ai probleme? #

Dacă încă întâmpini dificultăți după 24 de ore, te rugăm să ne contactezi.

Trimite-ne un mesaj cu:

Putem debloca manual contul tău, dacă este necesar.

Este normal #

Nu-ți face griji — blocarea nu înseamnă că ceva nu este în regulă cu contul tău.

Este doar o funcție de securitate care funcționează exact cum a fost concepută.

Contul tău și toate informațiile tale sunt în siguranță!

Facebook Twitter BlueSky Copy Link Threads LinkedIn WhatsApp Email Telegram

Întrebări despre această pagină?

Dacă ceva de aici este neclar sau depășit, anunță-ne prin pagina noastră de contact.

Contactează-ne